Inför match: Ramlösa – Höllviken

Idrottens Hus, 13.00 – 12/3
Dagens match är sista chansen för Höllviken att sätta press på Lönsboda inför avslutningen i serien. I dagsläget ligger de båda topplagen på samma poäng, med Höllviken som ledare på bättre målskillnad. Problemet för Höllviken är att man har en match mer spelad redan och spelar sin sista match idag mot Ramlösa. Efter det måste man förlita sig på andra lag för att fortfarande ha chansen att nå division 1 utan kval. Höllviken såg länge ut som klara seriesegrare för ingen tog Lönsbodas framfart på riktigt allvar utan väntade sig att de inte skulle hålla hela säsongen. Men inför de avgörande matcherna har det alltså blivit fördel Lönsboda.

Betydelsen av matchen för Höllviken går inte att ta miste på. För Ramlösas del har den inte lika stor betydelse då man ligger i ingenmansland och redan uppnått sin målsättning på att komma topp fem. Höllviken och Ramlösa har redan stött på varandra två gånger denna säsong och Höllviken har vunnit komfortabelt i båda, 13-5 i serien och 7-3 i Skånemästerskapen. Detta skede dock på hösten när Ramlösa var ett bottenlag och utan struktur i sitt spel. Under 2011 har man ännu inte förlorat någon match och det är ett synnerligen formstarkt lag som Höllviken måste besegra för att hålla titeldrömmarna vid liv.

Tre spelare att hålla koll på:

Pontus Karlsson, Höllviken – Division 2s stora poängkung. Leder poängligan med fyra poäng och har producerat 47 mål på 22 matcher. Är oerhört viktig i Höllvikens kontringsspel.

Jonathan Olsson, Ramlösa – Ramlösas poängkung ligger på en sjätteplats i poängligan. Han har dock 13 poäng upp till Pontus. Väldigt stark skytt som varit uttagen som reserv i U19 landslaget nu i vår. Matchen mellan Jonte och Pontus kan avgöra hela matchen.

Henric Hagman, Ramlösa – Ramlösas unga back gör comeback efter att slagigt armbågen urled och är väldigt spelsugen. Ligger inne med ett fruktat skott och ett fysiskt backspel.

Hur slutar matchen?

View Results

Loading ... Loading ...