1X2 Med Anwar

Ramlösa – Höllviken

Idrottens Hus, 13.00 – 12/3

Höllviken är piskade att vinna för att sätta press på Lönsboda inför deras match imorgon mot KFUM. Ramlösa är ett av seriens formstarkaste lag och kommer inte sälja sig på hemmaplan. Jag tror det är för mycket nerver hos Höllviken för att vinna idag. Ett Ramlösa utan press vinner matchen med max två mål.

Head to Head spelet mellan Pontus Karlsson och Jonathan Olsson vinner dock Pontus och befäster sig på poängligaledar tronen.

Hur slutar matchen?

View Results

Loading ... Loading ...

Lugi – Willands

Lunds idrottshall, 14.00 – 12/3

Vid vinst håller sig Willands kvar i division 2. Lugi är ännu utan seger i serien och inget tyder på att det kommer att förändras idag. Willands har fin form och vunnit tre av sina fyra senats spelade matcher och förlorat en i sudden. Lugi är på tok för dåliga. Säker tvåa.

Hur slutar matchen?

View Results

Loading ... Loading ...

Stanstad – Förslöv

Bråhögshallen, 15.30 – 13/3

Samma scenario som i Lugi – Willands matchen. Stanstad redan klara för division 3 kommade säsong medans Förslöv vid seger säkrar sin division 2 status. Det som skiljer är att Stanstad är ett bättre lag än Lugi och har skakat de flesta lag i de senaste omgångarna. Skrällvarning på Stanstad alltså. Spelar X2 på matchen.

Hur slutar matchen?

View Results

Loading ... Loading ...

KFUM Malmö – Lönsboda

Kulladals sporthall, 15.30 – 13/3

Helgens mest intressanta och svårspelade match. Lönsboda behöver vinna för att vinna serien. Men KFUM är ett väldigt kompetent lag i sina bästa stunder och slog Höllviken för bara två veckor sedan. Den stora frågan är hurvida man vill se sina antagonister i Höllviken vinna serien eller inte. Oavsett tror jag ändon att Lönsboda vinner denna matchen. Man är väldigt formstarka och spelar med väldigt stort självförtroende.

Hur slutar matchen?

View Results

Loading ... Loading ...

Malmö IBC – Frosta

Kirsebergs Sporthall, 16.00 – 13/3

Malmö IBC har efter en hemsk vår hamnat under kvalstrecket för första gången denna säsong och måste verkligen vinna för att ha chansen att ta sig över igen. Frosta däremot säkrar kontraktet vid vinst. Malmö IBC har visat upp dåligt spel de senaste matcherna och det räcker inte mot Frosta utan man får rikta in sig på att vinna mot Willands i sista omgången.

Hur slutar matchen?

View Results

Loading ... Loading ...

Bjärred – Engelholm

Bjärehovhallen, 16.00 – 13/3

En av seriens största besvikelser Bjärred måste vinna om man vill ta sig ovanför kvalstrecket. Det bör inte vara några problem för att vinna mot ett avsågat Engelholm som efter förlusten senaste helgen gör Stanstad och Lugi sällskap ett steg ner i seriepyramiden. Bjärred vinner och Kent Olsson avgör.

Hur slutar matchen?

  • Bjärreds Vinst (73%, 11 Votes)
  • Engelholms vinst (20%, 3 Votes)
  • Oavgjort (7%, 1 Votes)

Total Voters: 15

Loading ... Loading ...